За Парфемите

Парфемите се произведени од висококвалитетни парфемски бази кои потекнуваат директно од Франција. За разлика од наливните парфеми кои можат да се најдат на нашиот пазар и кои имаат максимум 12% концентрат, овие парфеми имаат 20-25% концентрат.

Тоа доволно говори за квалитетот на парфемите ако го знаеме фактот дека ни еден парфем на светот нема повеќе од 35% концентрат, бидејќи со повеќе од 35% има прејак мирис што не е пријатен за човекот.

  • Сите парфеми се во амбалажа од 20мл.
  • Бесплатна достава за нарачани 6 или повеќе парфеми
  • Сите парфеми се продаваат под брендот Economic
  • Користените имиња во листата се под заштита на нивните производители, според законот за трговски друштва, користени се само за идентификација на мирисната нота.
  • Парфмите ги испраќаме без кутивче. Доколку ви треба за подарок известете нѐ при самата нарачка