30. inspired by TREZOR / G. Lancomme

230 ден

SKU: 30 Категорија:

Опис

Љубов. Романса. Елеганција. TRÉSOR е за жена која разбира дека времето е драгоцено и дека моментите во овој брз свет треба да се ценат. Бидејќи љубовта е богатство, а TRÉSOR го буди тоа чувство на вечна љубов, ја прави блескава и скапоцена како мирисот што го носи. Споделете ја емоцијата на вечна љубов со Trésor, мирисот за драгоцени моменти. Елеганцијата на розата, мугентот и јоргованот и сјајот на цветот од праска и кајсија се само неколку ноти кои го дефинираат овој светлиот мирис. Нежен и лесен мирис со романтичен и мазен допир.


Парфемите се произведени од висококвалитетни парфемски бази кои потекнуваат директно од Франција. За разлика од наливните парфеми кои можат да се најдат на нашиот пазар и кои имаат максимум 12% концентрат, овие парфеми имаат 20-25% концентрат.

Тоа доволно говори за квалитетот на парфемите ако го знаеме фактот дека ни еден парфем на светот нема повеќе од 35% концентрат, бидејќи со повеќе од 35% има прејак мирис што не е пријатен за човекот.