216. inspired by GUCI RUCH 2 / Guci

230 ден

SKU: 216 Категорија:

Опис

По успехот на Gucci Rush, италијанскиот моден бренд го претставува Gucci Rush 2. Структурата на овој мирис не ја следи класичната пирамида на ниво на дрво, туку е хоризонтална, така што ја мирисаме целата цветна композиција одеднаш. Овој свеж и цветен мирис содржи ноти на роза, фрезија и мошус, зелени ноти на палма, дабова мов и нарцис кои ја создаваат сензуалната патека.


Парфемите се произведени од висококвалитетни парфемски бази кои потекнуваат директно од Франција. За разлика од наливните парфеми кои можат да се најдат на нашиот пазар и кои имаат максимум 12% концентрат, овие парфеми имаат 20-25% концентрат.

Тоа доволно говори за квалитетот на парфемите ако го знаеме фактот дека ни еден парфем на светот нема повеќе од 35% концентрат, бидејќи со повеќе од 35% има прејак мирис што не е пријатен за човекот.