13. inspired by 1881 CERRUTI / N. Cerruti

230 ден

SKU: 13 Категорија:

Опис

Овој парфем им нуди на жените интимен мирис на автентична елеганција. Дрвенестите и цветни ноти на мирисот ја доловуваат суштината на цветот од лен искомбиниран со меки и удобни ноти на русаво дрво.

Едноставно неодолив…


Парфемите се произведени од висококвалитетни парфемски бази кои потекнуваат директно од Франција. За разлика од наливните парфеми кои можат да се најдат на нашиот пазар и кои имаат максимум 12% концентрат, овие парфеми имаат 20-25% концентрат.

Тоа доволно говори за квалитетот на парфемите ако го знаеме фактот дека ни еден парфем на светот нема повеќе од 35% концентрат, бидејќи со повеќе од 35% има прејак мирис што не е пријатен за човекот.