208. inspired by BOS WOMAN / H. Bos

200 ден

SKU: 208 Категорија:

Опис

Овој цветно-овошен мирис е комбиниран со интересни гурмански нијанси што го прави еквивалент на модерната парфемска сцена. Гурманскиот трендовски состав допре до многу дизајнерски колекции, сугерирајќи дека фокусот лежи на софистицирана сладост.

Најновиот парфем од колекцијата Hugo Boss се отвора со сочни и кадифени нијанси на праска во комбинација со цвет на фрезија во горните ноти. Срцето е засновано на османтус, познат по мирисот на кајсија, печено какао, кое го продлабочува составот и дава потемна нота и карактеристичен гурмански пресврт.

Вистинскиот мирис за жена со префинет вкус.


Парфемите се произведени од висококвалитетни парфемски бази кои потекнуваат директно од Франција. За разлика од наливните парфеми кои можат да се најдат на нашиот пазар и кои имаат максимум 12% концентрат, овие парфеми имаат 20-25% концентрат.

Тоа доволно говори за квалитетот на парфемите ако го знаеме фактот дека ни еден парфем на светот нема повеќе од 35% концентрат, бидејќи со повеќе од 35% има прејак мирис што не е пријатен за човекот.