21. inspired by OPIUM / Y.S.L

230 ден

SKU: 21 Категорија:

Опис

Заводливо опоен женски мирис. Воведните ноти на кафето богато со адреналин и слатката сензуалност на ванилата се сместуваат во мекоста на белите цветови за млад, модерен мирис.

Овој заводлив женски парфем е инспириран од пргавоста на смелата жена. Охрабрен од силниот мирис на кафе, сензуалниот дамски парфем ги плени сетилата со слатката база од ванила и излив на цветни во срцето на мирисот.


Парфемите се произведени од висококвалитетни парфемски бази кои потекнуваат директно од Франција. За разлика од наливните парфеми кои можат да се најдат на нашиот пазар и кои имаат максимум 12% концентрат, овие парфеми имаат 20-25% концентрат.

Тоа доволно говори за квалитетот на парфемите ако го знаеме фактот дека ни еден парфем на светот нема повеќе од 35% концентрат, бидејќи со повеќе од 35% има прејак мирис што не е пријатен за човекот.