46. inspired by HUGO / H. Boss

200 ден

SKU: 46 Категорија:

Опис

Парфем за секоја независна и решителна жена.

Слоганот е јасен: ”Не имитирај, иновирај.” Мирисот е свеж и сладок со допир на зачин. Нотите од јаболко, циклама, диња, папаја, праска и Аглаја Одората се проѕирни и сочно овошни. Срцето на парфемот е слатко и топло, составено од јасмин, крин и ориз.


Парфемите се произведени од висококвалитетни парфемски бази кои потекнуваат директно од Франција. За разлика од наливните парфеми кои можат да се најдат на нашиот пазар и кои имаат максимум 12% концентрат, овие парфеми имаат 20-25% концентрат.

Тоа доволно говори за квалитетот на парфемите ако го знаеме фактот дека ни еден парфем на светот нема повеќе од 35% концентрат, бидејќи со повеќе од 35% има прејак мирис што не е пријатен за човекот.