35. inspired by EMPORO ARMAANI /G. Armmani

200 ден

SKU: 35 Категорија:

Опис

Привлечни ноти кои прават  хармонија помеѓу цветот на портокал, свежи зачинети ноти на ѓумбир и топло сандалово дрво. Светлосниот отвор ја доловува суштината на два различни портокали – горчлив портокал од Африка и сладок италијански портокал. Во срцето на композицијата, тунискиот апсолутен цвет од портокал прави магична цветна фантазија во сојуз со јасмин Самбак. Нејзината сензуална патека носи слатко единство на цвет од портокал, ванила и капка мед.

Овој коктел од овошје и цвеќе на женската кожа делува опојно за машките сетила.


Парфемите се произведени од висококвалитетни парфемски бази кои потекнуваат директно од Франција. За разлика од наливните парфеми кои можат да се најдат на нашиот пазар и кои имаат максимум 12% концентрат, овие парфеми имаат 20-25% концентрат.

Тоа доволно говори за квалитетот на парфемите ако го знаеме фактот дека ни еден парфем на светот нема повеќе од 35% концентрат, бидејќи со повеќе од 35% има прејак мирис што не е пријатен за човекот.