202. inspired by EDEN / Cacharel

200 ден

SKU: 202 Категорија:

Опис

Ова е еден од најпознатите мириси на Cacharel. Отворот комбинира светли цитрусни ноти. Свежината на ладната вода на воден крин во срцето е комбинирана со бурни цветни ноти (тубероза, мимоза, јасмин, роза и крин на долината) и слатко сочно овошје (ананас и диња). Водните ноти се во совршена хармонија со остри пачули и топла дрвена основа од кедар, сандала и грав Тонка.


Парфемите се произведени од висококвалитетни парфемски бази кои потекнуваат директно од Франција. За разлика од наливните парфеми кои можат да се најдат на нашиот пазар и кои имаат максимум 12% концентрат, овие парфеми имаат 20-25% концентрат.

Тоа доволно говори за квалитетот на парфемите ако го знаеме фактот дека ни еден парфем на светот нема повеќе од 35% концентрат, бидејќи со повеќе од 35% има прејак мирис што не е пријатен за човекот.