34. inspired by POISON/ Dior

200 ден

SKU: 34 Категорија:

Опис

Некои мириси се родени како легендарни. Провокативно и мистериозно од неговото создавање, Poison е врвното миризливо оружје на засилено заведување од Диор.

Исклучителната алхемија на мирисот е создадена од богати, зачинети, цветни и килибарни ноти со сензуални акорди на мед и мошус. Харизматичен и незаборавен ориентален мирис.


Парфемите се произведени од висококвалитетни парфемски бази кои потекнуваат директно од Франција. За разлика од наливните парфеми кои можат да се најдат на нашиот пазар и кои имаат максимум 12% концентрат, овие парфеми имаат 20-25% концентрат.

Тоа доволно говори за квалитетот на парфемите ако го знаеме фактот дека ни еден парфем на светот нема повеќе од 35% концентрат, бидејќи со повеќе од 35% има прејак мирис што не е пријатен за човекот.