217. inspired by MIRACLE / Lancome

200 ден

SKU: 217 Категорија:

Опис

Овој мирис точно може да се опише со два збора: енергија и откровение. Убавината лежи во живеењето, во одржувањето на интересите, во гледањето и негувањето на секоја секунда од животот како чудо и во способноста да се започне одново. Ума Турман е лицето на Miracle – убава и прекрасна жена способна да оди и на воздух и на цврста земја.

Miracle е модерен, ориентален мирис со овошен отвор, малку зачинето цветно срце (магнолија, јасмин, ѓумбир и бибер) и прашкаста основа од мошус и килибар.


Парфемите се произведени од висококвалитетни парфемски бази кои потекнуваат директно од Франција. За разлика од наливните парфеми кои можат да се најдат на нашиот пазар и кои имаат максимум 12% концентрат, овие парфеми имаат 20-25% концентрат.

Тоа доволно говори за квалитетот на парфемите ако го знаеме фактот дека ни еден парфем на светот нема повеќе од 35% концентрат, бидејќи со повеќе од 35% има прејак мирис што не е пријатен за човекот.