218. inspired by LIGHT BLUE /D & G

200 ден

SKU: 218 Категорија:

Опис

Лежерен и ведар, пенлив овошно-цветен мирис кој го евоцира духот на сицилијанското лето.Вкусни и свежи ноти на лимета и кедар носат слика на јужните шуми на морскиот брег.

Одличен избор за топлите летни денови.


Парфемите се произведени од висококвалитетни парфемски бази кои потекнуваат директно од Франција. За разлика од наливните парфеми кои можат да се најдат на нашиот пазар и кои имаат максимум 12% концентрат, овие парфеми имаат 20-25% концентрат.

Тоа доволно говори за квалитетот на парфемите ако го знаеме фактот дека ни еден парфем на светот нема повеќе од 35% концентрат, бидејќи со повеќе од 35% има прејак мирис што не е пријатен за човекот.