33. inspired by POEME/ G. Lancome

200 ден

SKU: 33 Категорија:

Опис

Класичниот цветен килибар мирис од Ланком вклучува опоен хималајски син афион, бели и жолти цветови (мимоза, роза, фрезија …) и цвет од ванила. Контрастите на горкото и слаткото создаваат посебна чувствителна аура која ја прави секоја жена неодолива.

За жени кои се стремат кон класика!


Парфемите се произведени од висококвалитетни парфемски бази кои потекнуваат директно од Франција. За разлика од наливните парфеми кои можат да се најдат на нашиот пазар и кои имаат максимум 12% концентрат, овие парфеми имаат 20-25% концентрат.

Тоа доволно говори за квалитетот на парфемите ако го знаеме фактот дека ни еден парфем на светот нема повеќе од 35% концентрат, бидејќи со повеќе од 35% има прејак мирис што не е пријатен за човекот.