43. inspired by LA COSTE / Lacoste

200 ден

SKU: 43 Категорија:

Опис

Мирисот е, како и целиот бренд, многу удобен, природно елегантен и спортски. Симболизира спонтана убавина, леснотија и слобода на мирисот и жената што ја носи.

Горните ноти се пиперка и виолетова фрезија. Срцето воведува хелиотроп и јасмин во сојуз со цветот на хибискус и бугарската роза. Основата носи хималајски кедар, топла женска кожа акорд, сандали и темјан.

Совршен мирис за смели жени кои знаат што сакаат.


Парфемите се произведени од висококвалитетни парфемски бази кои потекнуваат директно од Франција. За разлика од наливните парфеми кои можат да се најдат на нашиот пазар и кои имаат максимум 12% концентрат, овие парфеми имаат 20-25% концентрат.

Тоа доволно говори за квалитетот на парфемите ако го знаеме фактот дека ни еден парфем на светот нема повеќе од 35% концентрат, бидејќи со повеќе од 35% има прејак мирис што не е пријатен за човекот.