47. inspired by JADOR / Dior

200 ден

SKU: 47 Категорија:

Опис

J’adore е сјаен, модерен, гламурозен мирис, кој стана неверојатно популарен и поради таа причина развиен во бројни варијанти со различни концентрации. Неговиот раскошен, златен мирис трепка на кожата како сончеви зраци. J’adore претставува нова концепција на женственоста на Диор, мирис толку нов и во исто време толку усогласен со стилот на Диор – сладок, но благ, малку остар цветен со свежа мандарина во горниот дел: јасмин, слива, орхидеја, роза, амарант, мошус и капина.


Парфемите се произведени од висококвалитетни парфемски бази кои потекнуваат директно од Франција. За разлика од наливните парфеми кои можат да се најдат на нашиот пазар и кои имаат максимум 12% концентрат, овие парфеми имаат 20-25% концентрат.

Тоа доволно говори за квалитетот на парфемите ако го знаеме фактот дека ни еден парфем на светот нема повеќе од 35% концентрат, бидејќи со повеќе од 35% има прејак мирис што не е пријатен за човекот.