49. inspired by NOA / Cacharel

230 ден

SKU: 49 Категорија:

Опис

Ноа е мала планета во вашата рака со бисер внатре. Ноа е проѕирен состав од цвеќиња, нежни зачини, кадифени овошни нијанси и енергетската моќ на зрната кафе. Овој мирис е како нежен шепот, женствен и суптилен, бестежински, но со забележливо присуство.

Нежните прашкасти горни ноти на фрезија, кожа од праска, божур и мошус водат до цветно срце од бели цветови, иланг-иланг и роза. Основата е шумска и проѕирна со допири од кафе и темјан.


Парфемите се произведени од висококвалитетни парфемски бази кои потекнуваат директно од Франција. За разлика од наливните парфеми кои можат да се најдат на нашиот пазар и кои имаат максимум 12% концентрат, овие парфеми имаат 20-25% концентрат.

Тоа доволно говори за квалитетот на парфемите ако го знаеме фактот дека ни еден парфем на светот нема повеќе од 35% концентрат, бидејќи со повеќе од 35% има прејак мирис што не е пријатен за човекот.